Over ons

We vertellen je graag waarom wij het zo belangrijk vinden om persoonlijk bloemwerk te maken, wie wij zijn en hoe we Atelier Blomane zijn begonnen.

Over Sabrina

Als jong bloempje van 19 jaar begon Sabrina haar carriere met een baan in een bloemenwinkel. Hier leerde ze alles op het gebied van bruidswerk, rouwwerk en planten. Na deze jaren was het tijd voor een nieuwe stap.

Een nieuwe uitdaging vond Sabrina in de styling kant van het bloemenvak. Voor verschillende beurzen en showrooms werkte zij als bloem art director. Haar liefde voor grote producties, gemaakt met zijdebloemen, groeide hierdoor enorm.

Ondertussen werkt ze al ruim 17 jaar binnen verschillende aspecten van het bloemenvak, met zowel echte als zijde bloemen.

Persoonlijk bloemwerk

Tijdens haar jarenlange winkel ervaring besefte Sabrina dat juist voor de speciale momenten van vreugde en verdriet de winkel niet altijd de juiste plaats was. Van echt persoonlijke aandacht was dan geen sprake, en dat is juist wat zo belangrijk is. Bloemen hebben de mogelijkheid om een compleet verhaal te vertellen, vooral als er gevoel in het werk ligt.

In de winkel is er ruimte gemaakt voor een bar zodat men rustig kan zitten, een kop thee in de hand en kan overleggen wat de idee├źn en gedachten bij een bepaald boeket zijn. Het belangrijkste is dat je naar huis gaat met een persoonlijk bloemstuk wat jouw verhaal vertegenwoordigt.

Graag persoonlijk advies over uw bloemstuk?

We geven u graag advies over welk bloemstuk het best past bij uw gelegenheid of ruimte, zowel in huis als in uw kantoor. Neem vrijblijvend contact op.

Ik wil graag persoonlijk advies