Bloemwerk

Bloemwerk met aandacht gemaakt voor elke gelegenheid; een boeket voor de mooiste dag van je leven, een kamerplant als bedankje of een rouwboeket voor een liefdevol afscheid.

Zakelijk bloemwerk

Stel je even voor: ‘Je klant komt binnen gelopen en ziet naast een stralende lach achter de balie ook een stralend boeket op de balie staan. Eerste indruk? Die heb je alvast in je zak.’

Wat je motivatie ook is, met veel plezier fleuren wij je bedrijfsruimte op. Naast een balie boeket kunnen we ook moderne planten in mooi aardwerk verzorgen, of een tafelstuk voor in uw conferentie ruimte.

Geef je de voorkeur aan sfeervolle objecten met een langere houdbaarheidsdatum? Atelier Blomane verzorgt ook zijdebloemen en -planten. Neem vrijblijvend contact op, Sabrina denkt graag met je mee

Bruidsboeket

Je trouwdag is natuurlijk een van de mooiste dagen in je leven. Dé dag dat jij en je partner jullie liefde voor elkaar uitspreken in het bijzijn van jullie dierbaren. Daar hoort bruidswerk bij dat net zo bijzonder is als jullie liefde.

Sabrina neemt alle tijd voor je om jouw ultieme boeket en aankleding te creëren. Na aanleiding van je verhaal adviseert ze over vorm, bloemen en kleuren zodat het geheel bij jullie trouwdag aansluit. Wij begrijpen dat de planning van een bruiloft erg nauw komt, daarom bespreken wij bruidswerk het liefst persoonlijk.

Rouwboeket

Afscheid nemen van een dierbare is vaak een verdrietig en moeilijk proces. Je hoofd staat er waarschijnlijk niet naar, maar het is wel belangrijk om keuzes te maken die passend zijn bij het afscheid van jouw dierbare. Een persoonlijk grafstuk kan een laatste blijk van liefde voor deze persoon zijn. Met aandacht wordt er rouwbloemwerk gemaakt wat aansluit bij jouw wensen.

Aan de hand van jouw verhaal zal Sabrina advies geven over een passend grafwerk. Ook is er de mogelijkheid om in je vertrouwde omgeving en op een voor jou geschikt moment een afspraak te maken voor het uitkiezen van het juiste rouwwerk. Wil je ons aanbod van rouwbloemwerk liever direct bekijken? Bekijk ons aanbod rouwarrangementen via Afscheid met Bloemen.

Dagelijks bloemwerk

Ga je gezellig op bezoek bij een vriendin? Verras haar met een koffieboeket! De buurvrouw is jarig geweest? Neem een opgemaakt vaasje mee! Of wil je jezelf gewoon verwennen met een kleurrijk kado? Kom naar ons atelier voor een vrolijk plukboeket!

Kortom, er is altijd wel een reden voor een fleurige bos bloemen, wat de gelegenheid ook is. Wij hebben bloemwerken passend bij elke moment en ieders portemonnee. Het is mogelijk om losse bloemen te kopen, een klassiek gebonden- of plukboeket, opgemaakte vazen of andere bloemschikking.

Graag persoonlijk advies over uw bloemstuk?

We geven u graag advies over welk bloemstuk het best past bij uw gelegenheid of ruimte, zowel in huis als in uw kantoor. Neem vrijblijvend contact op.

Ik wil graag persoonlijk advies