Bloemen bezorgen Helmond

Laat jouw bestelde bloemen bezorgen in Helmond!

Heb je bloemen bij ons besteld en wil je deze laten bezorgen in Helmond? Dat kan! Wij doen dat met liefde. Je kunt bij het bestellen op de website aangeven dat je de bloemen wilt laten bezorgen. Wanneer je een persoonlijk bloemwerk laat maken en je wilt dit laten bezorgen, kun je dit aangeven in het adviesgesprek bij ons in de winkel, bij je thuis of via de email of telefoon. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de bloemen in perfecte staat bij je worden afgeleverd, met dezelfde persoonlijke aandacht als die wij hebben voor het maken van het bloemwerk.

Zakelijk bloemwerk

Fleur je zakelijke ruimte op met passend bloemwerk.

Bruidsboeket

Bruidswerk zo bijzonder als jullie liefde aangepast op jullie wensen.

Rouwboeket

Persoonlijk rouwboeket voor een liefdevol afscheid.

Graag persoonlijk advies over uw bloemstuk?

We geven u graag advies over welk bloemstuk het best past bij uw gelegenheid of ruimte, zowel in huis als in uw kantoor. Neem vrijblijvend contact op.

Ik wil graag persoonlijk advies

Meer weten over onze nieuwste bloemsoorten?

Regelmatig krijgen wij nieuwe bloemsoorten binnen. Vaak hebben ze een interessante achtergrond, of geven zij een specifiek gevoel voor een speciale gelegenheid. We delen onze kennis hierover regelmatig op onze social media pagina’s.
De nieuwste bloemsoorten bekijken

Wat kunnen wij als bloemist voor jou betekenen wat betreft bezorgen in Helmond?

Wanneer je een bloemstuk hebt besteld, kun je ervoor kiezen dat bij je thuis te laten bezorgen: wel zo gemakkelijk! Afhankelijk van waar de bloemen of het bloemwerk bezorgd moet(en) worden, berekenen wij de bezorgtarieven. Deze variëren per regio, uiteenlopend van €2,50 (Stiphout) tot €7,50 (Deurne, Eindhoven en de rest van Nederland). Alle specifieke tarieven zijn hier (Bezorgtarieven – Bloemist Helmond: Atelier Blomane) te vinden op onze website. Wijkt jouw adres af van onze lijst? Neem dan contact op voor persoonlijk advies.

Atelier Blomane: ook voor het bezorgen van jouw bloemen in Helmond

Onderdeel van het persoonlijk contact waar Atelier Blomane om bekend staat, is het bezorgen van de bloemen of het bloemstuk. In Helmond en omgeving kun je bij ons terecht voor het bezorgen van jouw bloemen. Wij brengen jouw bestelling graag bij u thuis, op locatie waar de bloemen gewenst zijn of bij de gelukkige ontvanger van de bloemen. Bij het afleveren letten wij erop dat de bestelling naar wens is en of de klant tevreden is. Dit persoonlijke contact vinden wij zeer belangrijk. Wil je meer informatie over het laten bezorgen van bloemen in Helmond? Kijk dan op onze website of stuur een mail.